Duurzaam

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect binnen het bedrijf. Bij de aanleg en/of renovatie van golfbanen en/of sportcomplexen kunnen wij samen met een eventuele architect een passend ontwerp realiseren waar rekening gehouden wordt met de cultuur- en natuurtechnische wensen.

Ons pand

Sinds september 2019 zijn wij gevestigd in een nieuw pand aan de handelsweg in Zuidwolde. Hier is het kantoor, de werkplaats en een opslag voor onze machines. Het pand is geheel zelfvoorzienend door de zonnepanelen op het dak en de warmtepomp die gebruikt wordt voor de klimaatbeheersing.

GEO Certificering

Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland dat GEO Recognized Service Provider is (2018/2019).

Golf car

Ons bedrijft beschikt over een golf car welke van stroom wordt voorzien door middel van zonnepanelen op het dak. Deze golf car wordt sinds 2009 gebruikt op Golfclub Emmeloord en is de eerste golf car in Nederland die rijd op zonne-energie.

Lichtmachine

Wij hebben een lichtmachine gebouwd die ingezet wordt voor het bestrijden van schimmels. Deze manier van onderhouden zorgt er voor dat wij zeer weinig tot geen chemische bestrijdingsmiddelen meer nodig zijn.